Elektrische fiets De Koog

De Koog is een perfecte plek om te fietsen maar door weersomstandigheden kan het nog wel eens zwaar zijn en daarom is een elektrische fiets wellicht een goede optie als vervoersmiddel. Dankzij een elektrische fiets kunt u op een gezonde manier naar werk fietsen. Uiteraard is de afstand nog steeds even groot, maar het is gezonder dan een auto en stukken beter te fietsen met een elektrische fiets. Met een elektrische fiets kunt u dus blijven fietsen, ook bij tegenwind of verminderde conditie. Op deze manier hoeft u geen gebruik te maken van het openbaar vervoer, de auto, of een brommer of scooter. 

Door gebruik te maken van een elektrische fiets in De Koog bent u goed bezig voor de gezondheid van uw medemens en van uzelf. Dankzij de elektrische fiets blijft u in beweging en stoot de fiets geen uitlaatgassen uit. Zo kunt u een steentje bijdragen aan een schoon en gezond De Koog.

Bij Bike Totaal Texel hebben wij een ruime keuze aan fietsen van bijvoorbeeld Batavus, Gazelle, Koga en Sparta. Dankzij het grote aanbod kunnen wij voor iedereen een passende elektrische fiets. Of u nu op zoek bent naar een elektrische fiets voor korte ritjes binnen De Koog, of naar een meer sportieve elektrische fiets. Bij Bike Totaal kunt u zelf ervaren hoe het is om op een elektrische fiets te rijden. Wij hopen u snel te kunnen begroeten in onze winkel in De Koog!

of bekijk alle elektrische fietsen online en reserveer voor een proefrit